توضیحات شنیدنی مدیریت بنیاد ام الیتامی خديجة الکبری(س) در برنامه به افق فلسطين
مردم عزیزمان توجه داشته باشید که با کمک های شما، از بيست بهمن ١٤٠٢ تا كنون ، #بدون_وقفه ، هر روز در ۵ تکیه در نقاط مختلف از جنوب تا شمالِ غزّه ، غذای گرم ، طبخ و بین آوارگان و یتیمان توزیع می شود با حمايت خيّرين شير خشك و نان هم توزيع میشود .
در این امر خیر از طریق شماره کارت های زیر و یا درگاه پرداخت اينترنتى سهیم باشید.
شماره کارت های خیریه:
بانک پاسارگاد 5022291329674046بانک ملت6104338926896834 بانک ملی 6037997599838944
جزئیات بیشتر حساب ها https://zil.ink/bonyadkhadijah WWW.KhadijaFoundation.com
باعضويت دركانال خيريه وارسال به ديگران از ياورانِ مظلومانِ غزّه شويد @bonyadkhadijah
بنیاد خیریه امالیتامی خديجة الکبری(س)
آثاری مفید برای پیوند نسل نو با نهج البلاغه
بنیاد نهج البلاغه به همت آیت الله سید جمال الدین دین پرور و با همکاری رهبر معظم انقلاب، شهید بهشتی و شهید مطهری شکل گرفت و با هدایت های امام (ره) به کار خود قوت بخشید و اکنون آثاری منتشر کرده که به کار نسل نو به ویژه جوانان و نوجوانان می آید.

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، حجتالاسلام سید محسن دینپرور، مدیر اجرایی بنیاد بین المللی نهج البلاغه در غرفه این بنیاد در نمایشگاه بین المللی کتاب تهران درباره روند تأسیس بنیاد گفت: بنیاد نهج البلاغه در سال 1353 تأسیس شد.
در این راستا اندیشمندان و متفکرانی با این بنیاد همکاری داشتند، مانند شهید مطهری، شهید بهشتی، مقام معظم رهبری و مرحوم شهیدی.
فکر تأسیس این بنیاد طی جلساتی که آیت الله دین پرور با مرحوم علامه امینی داشتند، شکل گرفت؛ این قضیه به اواسط دهه 40 باز میگردد.
در دوران ستمشاهی خود عنوان بنیاد نهج البلاغه و پژوهش پیرامون این کتاب شریف، در جامعه دینی آن دوران کار ارزشمندی بود.
به برکت انقلاب اسلامی، حرکتهای نوین پژوهشی آغاز شد و به واسطه تأسیس کنگره هزارهی نهجالبلاغه و پیامی که مرحوم امام خمینی (ره) به این کنگره دادند، جان تازهای به بنیاد نهج البلاغه دمیده شد.
پیام امام حاوی موضوع «بازگشت به نهج البلاغه» بود.
حتی اندیشمندانی که در این کنگره شرکت کردند، توانستند روح بلند معانی نهج البلاغه را به سراسر دنیا منتشر کنند.
وی افزود: در این راستا پژوهشهای زیاد و کنگرههای متعددی انجام شد و اندیشمندان با رویکردهای مختلف به تحقیقات نهج البلاغه پرداختند.
در این جهت حدود 250 عنوان کتاب درباره کلام نورانی امیرالمؤمنین علیهالسلام منتشر کردیم.
موسوعة الاحادیث العربیة در 30 مجلد منتشر شد که حاوی کلیه کلمات مولا امیرالمؤمنین است.
تحقیق و تصحیح کتاب بَهْجُ الصَّباغَةِ فی شرح نهج البَلاغه اثر مرحوم آیت الله شیخ محمد تقی شوشتری که تنها شرح موضوعی نهج البلاغه است.
نهج البلاغه فارسی و نهج البلاغه همراه به قلم خود علامه دین پرور، فهرست لغات و اصطلاحات نهج البلاغه و اخیراً کاری که در دست داریم، دایرةالمعارف نهج البلاغه است که با همکاری اندیشمندان حوزه نهج البلاغه در حدود هزار مدخل در حال تدوین هستیم.
.
حجت الاسلام دینپرور ادامه داد: کتابچههای نهج البلاغه آسان، کلمات قصار این کتاب را با ترجمه جدید و ترجمه امروزین انجام داده است که برای نسل نو میتواند راهگشا و قابل استفاده باشد تا از این طریق بتوانند ارتباط راحتی را با کلام امیرالمؤمنین بگیرند.
کتاب «معیارهای انتخاب همسر از نگاه نهج البلاغه» از دیگر کتب مفید برای آن دسته از جوانانی است که قصد ازدواج دارند.
کتاب مفید دیگر «فزرندم چنین باش» نام دارد.
در حقیقت ترجمه و توضیحی بر نامه31 نهج البلاغه است.
این کتاب برای فرزندان، دانشجویان، معلمان و اساتید کتابی راهنما و مفیدی است.
امام در این نامه، الگوی تربیت و خط مشی تربیت انسان را ترسیم کرده، تا اولیاء و مربیان در طول تاریخ از آن الهام گرفته، بر اساس آن زندگی خود را پایهریزی کنند.
همچنین در راستای تسهیل خواندن و قرائت نهج البلاغه و آشنایی با مفاهیم والای آن، متن فارسیِ تمام نهج البلاغه را به صورت جزء جزء در آوردیم و در 12 جزء با عنوان «نهجالبلاغه همراه» منتشر کردیم.
انتهایپیام/