مهر | دین و اندیشه | شنبه، 20 اسفند 1401 - 14:06
مراسم جشن میلاد حضرت رقیه (س) در کنار گلزار شهدای محله ازگل تهران از ساعت ۱۵ برگزار و بخشی از ضریح مطهر حضرت رقیه (س) در کنار مزار شهدای این محله نصب شد.
به گزارش خبرگزاری مهر، مراسم جشن میلاد حضرت رقیه (س) در کنار گلزار شهدای محله ازگل تهران از ساعت ۱۵ برگزار و بخشی از ضریح مطهر حضرت رقیه (س) در کنار مزار شهدای این محله نصب شد.
در این مراسم، حجتالاسلام کاظم صدیقی امام جمعه موقت تهران و تولیت حوزه علمیه امام خمینی (ره) با اشاره به اینکه حضرت رقیه (س) پرچم پیروزی آل الله است اظهار داشت: این دختر سه ساله دلیل حقانیت، مظلومیت و شناخت حق و باطل است.
علم حضرت عباس (ع) اگر در کربلا افتاد، در شام به دست حضرت رقیه (س) بلند شد.
وی با بیان این که حضرت رقیه (س) از یک سو آینه مادرش حضرت زهرا (س) و از سوی دیگر آینه حجاب است گفت: او کنار پیکر پدر از کشف حجاب شکایت میکند.
او مجموع ارزشهای یک مؤمن و بانوی مسلمان است که خدا پرچم پیروزی کربلا را در شام به دست او داد.
صدیقی با اشاره به اینکه مجاهدان و شهدای بسیاری از جمله شهید حاج قاسم سلیمانی به این ضریح بوسه زدند و کنار آن برات شهادت گرفتند، تصریح کرد: تکهای از ضریح در شمال تهران نصب میشود تا همچون جنوب تهران که حال و هوای کربلا دارد، کنار مزار شهدا حال و هوای کربلا را به پا کند و هرکس خواست با این علمدار سنگر حیا و عفا و عزت بیعت کند، به اینجا بیاید.
حجتالاسلام احسان بیآزار تهرانی تولیت حرم مطهر امامزاده صالح (ع) در این مراسم با اشاره به اینکه این تکه ضریح به مدت ٢ هفته در امامزاده صالح (ع) نصب بود اظهار داشت: در این ٢ هفته شاهد استقبال پرشور مردم، هم زنان و هم مردان بودیم.
زنانی پای این ضریح اشک ریختند که چادر امامزاده روی سرشان بود یعنی همان بیان رهبری که شاید ظاهرشان شبیه ما نباشد اما دل در گرو اهل بیت (ع) دارند.
وی با بیان اینکه این تکه ضریح سند بیش از ١۴٠٠ ساله برای شیعه است، گفت: دشمن بیش از ٨ هزار میلیارد دلار هزینه کرد تا این حرمهای پاک باقی نماند.
این تکهای از ضریح قدیمی حضرت رقیه (س) است که اخیراً توسط ایرانیان بازسازی شد.
بیآزار تهرانی افزود: به این ضریح حاج قاسم سلیمانی و شهدایی مانند مصطفی صدرزاده و محمدرضا دهقان دست زدهاند.
پای این ضریح شهدای بسیاری سینه سپر کردند.
وی در پایان سخنان خود گفت: این ضریح امروز به گلزار شهدای محله ازگل و این مدرسه علمیه رسیده است تا سند افتخاری شود تا همه بفهمند این دختر سه ساله از شام تا ایران گرهگشایی میکند.
محمد فصولی و سید محمدرضا نوشهور در این مراسم مدیحهخوانی کردند و گروههای سرود معراج و احسان نیز سرودخوانی کردند.
بناست این تکه ضریح در روزهای آتی در گلزار شهدای ازگل نصب شود.
لینک کوتاه خبر